Зимняя Удочка Безмотылка Стилет

Що Таке Безмотилка (Безнасадка, «на Голого»)?

5
(2)

Що таке Безмотилка? Вона ж безнасадка, вона ж “на голого”. Це дуже цікава область риболовлі, причому не тільки зимової.

Так що це взагалі таке – БЕЗМОТИЛКА? Це ловля риби не тільки без використання мотиля, але і будь-який інший їстівної насадки. На гачку безнасадочних мормишок або взагалі нічого немає, або це просто латунна кулька, або кольорова намистина. Ну в крайньому випадку шматочок поролону або силікону)). Нерідко саме тіло мормишкі є привабливим для риби і їй навіть непотрібні ніякі «брязкальця» на гачку.

Головне це знайти рибу, підсунути їй під ніс приманку і зробити «правильну» проводку кивком. І звичайно риба не відмовляється від такого частування.

Найприємніше в цьому всьому, що нам непотрібно кожен раз перед риболовлею ламати собі голову – де і як купити мотиля, опариша або не забути запарити перловку або замісити тісто. Все що вам потрібно для успішної риболовлі «на голого» у вас вже лежить в ящику або рюкзаку – кілька зимових вудок і коробочка з мормишками.

Хоча ні … є ще прекрасні помічники безмотильщіка – ехолот (просто необхідний при лові на гірлянду!) І підводна камера. Хоч «олдскульщікі» і вважають їх чітерством ( «а ти без них спробуй злови, бебебе»), але вони реально сильно економлять дорогоцінний час. Адже зимовий день короткий, а так багато хочеться встигнути …

Втім працює ця снасть не тільки взимку з льоду. Їй можна успішно ловити протягом усього року. Можна ловити з човна або з берега. Зимовими вудками або літніми вудлищами з боковим кивком.

Цей магазин створено для фанатів безмотилкі (безнасадка, «на голого«) і тих хто тільки хоче долучитися до цієї захоплюючої ловлі! Тут можна купити безмотильні мормишкі, кивки (металеві і карбонові) і вудки для лову на безмотилку і гірлянду в Україні.

Приєднуйтесь, друзі))

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *